За втора година ИТ специалисти ще се състезават с приложения за финансовия сектор

smartphone-comparison

За втора поредна година Уникредит Булбанк съвместно с Mobile Monday, неформален форум за професионалисти в областта на мобилните комуникации, организира състезанието Unicredit App Challenge. Победителят ще получи парична награда в размер на 4000 лв. и посещение за двама в UniCredit Innovation Lab (специално звено на УниКредит, в което се разработват най-иновативните продукти и услуги за банкиране), Милано, Италия.

В състезанието през периода 16 април – 10 юни 2014 г. могат да участват професионалисти и ентусиасти в сферата на мобилните технологии, апликации и уеб съдържание. На 15 май за всички регистрирани участници ще бъде организиран специализиран workshop. Приложенията, които ще разработват участниците в конкурса могат да бъдат в едно от следните направления във финансовия сектор: Подобряване начините за обслужване на клиентите и предоставяне на възможности за получаване на непосредствена обратна връзка; Повишаване на финансовата култура, образователна информация;Улесняване достъпа на клиентите до банковите служители; Игри и забавление.

Организаторите ще открият официално конкурса на 16 април 2014 г. в betahaus София от 18:30 часа. Срещата ще събере на едно място хора с интереси в мобилните и дигиталните технологии. Петте най-добри разработчици или екипи ще представят приложенията си пред журито на специално събитие на 17 юни 2014 г.

Част от наградния фонд за конкурса се предоставя от HP, Samsung и LAUNCHub, а сред медийните партньори са SocialEvo, Mediabit, Enterprise.bg, MobileBulgaria, Marketing 360, Web cafе и Computer world. Специалната награда на LAUNCHub е директна покана за интервю сесия от LAUNCHub, с което кандидатът има шанс да присъства на техния „Дълъг уикенд“. След успешна селекция, присъстващите на "Дългия уикенд" ще получат ценни съвети от коучовете и менторите на компанията за това как да подготвят презентация си, за да получат финансиране от инвеститорския комитет на фонда.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.