Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 27, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

За втора година ИТ специалисти ще се състезават с приложения за финансовия сектор

За втора година ИТ специалисти ще се състезават с приложения за финансовия сектор
ENTERPRISE

За втора поредна година Уникредит Булбанк съвместно с Mobile Monday, неформален форум за професионалисти в областта на мобилните комуникации, организира състезанието Unicredit App Challenge. Победителят ще получи парична награда в размер на 4000 лв. и посещение за двама в UniCredit Innovation Lab (специално звено на УниКредит, в което се разработват най-иновативните продукти и услуги за банкиране), Милано, Италия.

В състезанието през периода 16 април – 10 юни 2014 г. могат да участват професионалисти и ентусиасти в сферата на мобилните технологии, апликации и уеб съдържание. На 15 май за всички регистрирани участници ще бъде организиран специализиран workshop. Приложенията, които ще разработват участниците в конкурса могат да бъдат в едно от следните направления във финансовия сектор: Подобряване начините за обслужване на клиентите и предоставяне на възможности за получаване на непосредствена обратна връзка; Повишаване на финансовата култура, образователна информация;Улесняване достъпа на клиентите до банковите служители; Игри и забавление.

Организаторите ще открият официално конкурса на 16 април 2014 г. в betahaus София от 18:30 часа. Срещата ще събере на едно място хора с интереси в мобилните и дигиталните технологии. Петте най-добри разработчици или екипи ще представят приложенията си пред журито на специално събитие на 17 юни 2014 г.

Част от наградния фонд за конкурса се предоставя от HP, Samsung и LAUNCHub, а сред медийните партньори са SocialEvo, Mediabit, Enterprise.bg, MobileBulgaria, Marketing 360, Web cafе и Computer world. Специалната награда на LAUNCHub е директна покана за интервю сесия от LAUNCHub, с което кандидатът има шанс да присъства на техния „Дълъг уикенд“. След успешна селекция, присъстващите на "Дългия уикенд" ще получат ценни съвети от коучовете и менторите на компанията за това как да подготвят презентация си, за да получат финансиране от инвеститорския комитет на фонда.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.