Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Набират се проекти за Годишните награди на Български форум на бизнес лидерите

Набират се проекти за Годишните награди на Български форум на бизнес лидерите
Petya Dimitrova

Започна набирането на проекти за Годишните награди на Български  форум на бизнес лидерите, съобщават организаторите. 

Категориите, в които се състезават компаниите, са: „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в околната среда”, „Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в образованието”, „Маркетинг, свързан с кауза”, както и специалното отличие за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие. Един от всички номинирани проекти ще получи и специалната награда „Енгейдж”, която се определя от Международния форум на бизнес лидерите, и отличава ангажираността на служителите при реализирането на проекта.

За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват компании от цялата страна независимо дали са членове на Форума или не. Крайният срок за подаване на номинации е 15 януари 2015 г.

Журито на наградите на БФБЛ се състои от изтъкнати личности и утвърдени специалисти в различни области, което гарантира безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Носителите на Наградите за отговорен бизнес 2014 ще бъдат обявени на церемония на 25 февруари 2015 г. в присъствието на официални лица, представители на бизнеса и медии.

Стремежът на БФБЛ е добрите практики да служат като пример за бизнеса в България, а корпоративната социална отговорност (КСО) да се превърне в част от дългосрочната бизнес стратегия на компаниите у нас.

Повече за конкурса, условията и начинът на кандидатстване може да намерите тук.

 

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.