Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 19, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Canon запазва за 32-ра поредна година третата си позиция в американската класацията за патенти за 2017 г.

Canon запазва за 32-ра поредна година третата си позиция в  американската класацията за патенти за 2017 г.
Miglena Ivanova

Canon се класира на трета позиция в американската класацията за патенти за 2017 г. и така става единствената компания в света, която запазва мястото си в топ пет в продължение на 32 години. Компанията е на първо място сред японските по този показател.

За изминалата година са регистрирани 3 285 патента, което е повече от постиженията на други високотехнологични компании от ранга на Google, Microsoft и Apple.

Компанията все по-активно популяризира глобализацията на бизнеса си, поставяйки на преден план значението за придобиването на патентите в повече страни. Дружеството внимателно се придържа към стратегията, която преследва в различните региони, и се съобразява с бизнес тенденциите и технологиите, които са уникални за всяко място.

Патентите не винаги се превръщат в актуални продукти, но броят им показва дълбочината на идеите, които Canon проучва и с които се занимава през годината.

В Canon непрекъснатите иновации са ключови за развитие на бизнеса и за създаването на повече стойност за потребителите. Изследваме променящия се свят и правим така, че да постигаме повече, особено след като живеем и работим в един дигитално свързан свят“, коментират от Canon България.

Тагове

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.