Тим ВИЖЪН България ще запознае шуменски студенти с възможностите за кариера в сегмента на системите за управление на бизнеса

[button link="#" size="small" target="self"]

Българската технологична компания Тим ВИЖЪН България ще разкаже на студенти от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ какви са възможностите за реализация в сектора на системите за управление на бизнеса. Това ще стане в рамките на форума „MySuccess in Educatuon- Аз и бизнесът“, който ще се проведе на 18 май, в гр. Шумен. Българската компания за внедряване на бизнес софтуер е партньор на събитието и ще запознае участниците в него със сегмента на ERP системите и естеството на работа в него. В рамките на събитието ще се включат и студенти от други градове в Североизточна България.

 

„Това е един динамичен технологичен сектор, който изпитва сериозен недостиг на кадри и предлага чудесни условия за работа. Проблемът е, че нашата дейност често се бърка с тази на софтуерните компании и много млади хора си казват, че това не е за тях, защото не могат да програмират. Истината е, че консултантите по внедряване на бизнес софтуер не са програмисти, а специалисти в областта на бизнес процесите, икономиката и други сфери. Така че работата в сектора е една чудесна възможност да получавате заплата, характерна за ИТ бранша, без да се налага да програмирате. За това и за нас е особено важно да представим дейността си на студентите и предстоящото събитие в Шумен е чудесна възможност за това“ - споделя Александър Хаджидимитров, Ръководител отдел Консултанти на Тим ВИЖЪН България.

 

Форумът „MySuccess.bg 2017 – Аз и бизнесът“ е част от национален проект, който включва поредица от образователни форуми, насочени към студенти от цялата страна. Събитията включват тематични уъркшопи, лекции и срещи между студентите и бизнеса.

[/button]

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.