Тим ВИЖЪН България реализира мащабен ERP проект в България, Сърбия и Гърция

Българската консултантска компания Тим ВИЖЪН България завърши мащабен проект за внедряване на системи за управление на бизнеса в офисите на логистичната компания GEFCO в Сърбия и Гърция. Проектите са осъществявани паралелно и са финализирани в изключително кратки срокове – за по-малко от месец.

 Тим ВИЖЪН България вече е внедрила ERP системата Microsoft Dynamics NAV в българския офис на GEFCO, като в рамките на проекта са извършени и редица интеграции между нея и други системи за управление на морския и наземен транспорт, работещи при клиента. След успеха на проекта и свързаното с него повишаване ефективността на работа в GEFCO, логистичната компания е взела решение да се довери на българското дружество за бизнес софтуерни проекти и при внедряването на ERP системи в своите регионални офиси. Решенията работят от този месец.

 „Радващо е, че в следствие на добре реализирания проект за GEFCO в България, екипът ни получи възможността да отговаря и за информационната инфраструктура на компанията в нейните международни офиси, обезпечавайки разрастването на тяхната дейност. С успешното внедряване на двете системи в Сърбия и Гърция, при това в много кратки срокове, Тим ВИЖЪН България за пореден път доказва, че може да реализира сложни проекти, включващи няколко свързани помежду си ERP системи в различни държави, както и редица други интеграции. Това е успех както за нашата фирма, така и за българския софтуерен бранш като цяло, тъй като го прави по-разпознаваем като регионален партньор за мащабни проекти в сферата на бизнес софтуера“ - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.