Новата серия UPS устройства на AEG е създадена за да гарантира работата на компютри и 3D принтери

Международният разработчик AEG Power Solutions представи новата си серия UPS устройства PROTECT B / NAS, създадена за да обезпечи работата както на персонални компютри, така и на 3D принтери, NAS системи, ATM устройства и други технологични решения. Продуктовата линия е насочена към малки и средни фирми, както и домашна работна среда. Подходяща е също за уеб компании, търговски обекти, обучителни центрове, административни сгради, неправителствени организации, консултантски екипи, свободни професии и дори домакинства. Новите UPS устройства могат да бъдат намерени у нас в мрежата на българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Моделите от Protect B серията комбинират лесна употреба с висококачествена технология за защита и вграден „зелен режим“, който може да бъде активиран по желание, повишавайки ефективността на батерията. Те разполагат с вградена VI (line interactive) технология, която осигурява надеждна защита на фирмените данни и друга чувствителна информация в случай на прекъсване на електричеството или опасни токови удари. По-сериозните колебания в напрежението се компенсират системно с помощта на вградения пререгулатор (AVR) на устройствата.

UPS моделите на AEG са оборудвани с удобни LCD екрани с висок контраст, които показват информация за статуса и различните измервани стойности, включително оставащото време за работа. В добавка те разполагат с портове за телефон, факс, рутер и други мрежови устройства, както и с интелигентна система за мониторинг с USB интерфейс.

„За Ланком България винаги е било важно да осигури надеждни технологични решения за всеки тип бизнес организация у нас, без значение дали това е голяма корпорация, или малка фирма. Новите UPS решения на AEG се вписват чудесно в тази стратегия и ни позволяват да предоставим едно наистина ефективно решение за непрекъсваемостта на услугите в малките и средни фирми“ - заяви Цветан Вълков, изпълнителен директор на Ланком България.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.