Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | December 15, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Български разработчици създадоха първото по рода си софтуерно решение за управление на бизнес операциите

Български разработчици създадоха първото по рода си софтуерно решение за управление на бизнес операциите
alexander

Българската компания cDots създаде първото по рода си у нас софтуерно решение за управление на бизнес операциите. То се нарича Inside-View и на практика събира всички данни за работата на служителите в едно предприятие, оптимизира ги и предоставя в реално време отговор на въпроса: кои операции са най-устойчивата част от бизнес успеха на организацията. Решението представлява качествено нов подход към управлението на бизнеса и нов клас корпоративен софтуер. Подходящо е за средни и големи корпорации със сложна структура, включваща множество офиси и представителства в различни градове и държави. Насочено е както към български, така и към чуждестранни дружества.

 

„В съвременните компании ежедневно се осъществяват огромен брой операции, генерират се хиляди документи, електронни писма, телефонни обаждания, срещи и други типове взаимодействие. Използват се и разнообразни софтуерни системи като ERP, CRM, електронна поща, телефонна централа и др. Нашето решение Inside-View създава цялостна картина на всички операции, осъществявани ежедневно от служителите в една компания в реално време и позволява тяхното наблюдение и управление от едно място. В резултат ръководителите получават ясна картина за ефективността на всички операции и ролята им за цялостното развитие и успеха на компанията“ – обяснява Филип Дечев, основател на cDots.

 

Inside-View се предлага по лицензионен модел, под формата на годишен абонамент. От ключово значение за ефективността на решението е и процесът на неговото първоначално внедряване, както и консултантските дейности, свързани с него, интеграцията му с други софтуерни системи, както и създаването на редица процедури. В една организация с около 1000 служители внедряването на решението може да отнеме между шест и осем месеца.

 

„Работейки с множество български и чуждестранни компании през последните години, ние се убедихме, че на пазара има нужда от цялостно решение за управление на операциите. Затова и решихме да създадем такова, основавайки се на дългогодишния си опит с множество типове бизнес софтуер. Пилотният проект за внедряване на Inside-View е осъществен в компания с 300 служители и в резултат на неговия успех можем да гарантираме подобряване на операциите и по-устойчиви работни процеси с най-малко 30% при всеки клиент, който се довери на нашето решение. Очаквам в бъдеще Inside-View да се превърне в своеобразен “мозък”, способен да управлява и оптимизира всички операции в компаниите, в които работи, увеличавайки многократно тяхната ефективност“ – споделя още Филип Дечев от cDots.

 

В момента създадената от него компания е в процес на привличане на дялово финансиране и търсене на по-големи клиенти за Inside-View както в България, така и в чужбина.

Добави коментар