Българската софтуерна компания cDots е в процес на набиране на рисков капитал

cDots1

Българската компания за бизнес софтуер cDots е в процес на набиране на рискови инвестиции. Ръководството на компанията предлага на потенциалните инвеститори 30% от нейната собственост, а целевата сума, която ще се опита да набере, е 400 000 щ. долара. Срещу това cDots предлага 90% възвръщаемост на инвестициите в рамките на следващите три години.

cDots съществува от няколко години и вече им десетки успешни проекти в Европа и Азия. Основният фокус и експертиза на екипа е в изграждането и внедрявнето на бизнес решения, включително софтуер за управление на риска (Risk Management System), на системи за отчет на работно време и вложени ресурси (Time Management System), на документооборота (Document Management WorkFlow), както и на кредитиране, дълговете и колекторски дейности (Credit Management System).

Неотдавна компанията разработи и първото по рода си у нас софтуерно решение за управление на бизнес операциите Inside-View, което събира всички данни за работата на служителите в едно предприятие и протичащите в него операции. То е създадено за големи корпорации със сложна структура, включваща множество офиси в различни градове и държави. От cDots гарантират, че след внедряването му операциите ще се оптимизират с най-малко 30 процента. Целта на компанията е да превърне Inside-View в своеобразен "мозък" на корпоративното управление, който е с потенциала да промени изцяло начина, по който правим бизнес.

Софтуерната компания е планирала да ползва новопривлечените средства за развитие на създаденото от нея решение за управление на бизнес операциите, както и за неговото позициониране на международните пазари. Около 40% от инвестициите се очаква да бъдат използвани за заплати към екипа от разработчици и за администрация, а останалите - за дейностите по продажби и маркетинг на чуждестранни пазари.

За повече информация относно решението и инвестицията:

https://blog.cdots-corporation.com/faq-inside-view

Финансово счетоводна информация за компанията:

https://blog.cdots-corporation.com/equity-investment

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.