Стартира първият по рода си вестник за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg

1-The-Business-Institute-Color-Logo-Image-265x301

На 21 октомври стартира пилотният брой на образователния вестник Uchi.bg. Изданието е първо по рода си у нас с това, че е изцяло фокусирано върху темите образование, личностно развитие, познание, наука и иновации и се разпространява напълно безплатно.

“Идеята за него възникна, след дълги наблюдения на пресата в България и тъжния извод, че повечето вестници акцентират върху скандали, политически боричкания, жълти новини, криминални хроники и клюки за живота на звездите. Убедени сме, че именно сферите на познанието и образованието могат да спомогнат най-много за излизане на България от тежката морално–етична криза, както и да окажат положително влияние върху икономиката и социалната сфера”, разказва главният редактор на вестника Александър Александров.

Вестник Uchi.bg e безплатно pdf издание с формат на традиционен вестник. Всеки желаещ лесно може да достигне до него чрез сайта Uchi.bg, както и да го изтегли от множество партньорски сайтове.

Пилотният брой на новата образователна медия съдържа статии и материали, представящи новаторски педагогически методи и похвати, нови възможности за финансиране на научни и предприемачески проекти, както и практически съвети за създаване на WordPress уеб сайт. Читателите на пилотния брой ще научат още как: чудото Jump Math превръща математиката в любим предмет за децата; български ученици се обучават за астронавти в лагер на НАСА в Измир; българското образование постепенно започва да се настройва към изискванията на бизнеса; Google и Facebook ще създадат небесната инфосфера на планетата ни и много други любопитни и интересни теми.

Пилотният брой на образователния вестник Uchi.bg е достъпен за безплатно сваляне тук: http://uchi.bg/wp-content/uploads/2014/10/Vestnik_Uchi_BG.pdf

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.