Ники Илиев ще бъде следващият гост на SIStory

sistory-Niki-Iliev

След кратка почивка за лятото националната предприемаческа организация Start It Smart отново подновява серията от срещи с успели български лидери и бизнесмени - SIStory (Successful Inspirational Story). Специален гост-лектор на септемврийското издание ще бъде Николай Илиев. Пред присъстващите в залата той ще говори за научените житейски уроци и как да бъдем успешни без да изгубим себе си. Събитието ще се състои на 10 септември, в Аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Николай Илиев е познато лице от българската театрална и кино сцена, а също така талантлив продуцент, режисьор и сценарист. Продуцирал и режисирал е два независими пълнометражни филма - „Чужденецът“ и „Живи легенди“. В момента младият режисьор подготвя третия си филм "Всичко, което тя написа", който ще бъде съвместна продукция с американски продуцент.

Start It Smart е предприемаческа организация с представителства в градовете София, Пловдив, Велико Търново, Русе и Бургас. Тя съществува от 2009 г. и е създател на единствения по рода си в региона преакселератор за стартиращи фирми.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.