Германски стартъп от групата на Rocket Internet вече работи и у нас

kaymu

Kaymu.bg е най-новатa платформа за електронна търговия на българския пазар. Тя е част от германската технологична група Rocket Internet. Платформата функционира на пазарите в Азия, Африка и Европа, а освен у нас тя отвори виртуални врати за търговци и купувачи в Беларус, Хърватска, Словакия и Словения.

„Благодарение на фантастичния успех на Kaymu в Азия и Африка, ние сме горди да представим тази платформа на европейския пазар. Kaymu доказа, че е незаменим инструмент за свързване на търговци и купувачи навсякъде по света. Всеки търговец може да създаде онлайн магазин, а всеки купувач да избере най-добри цени в една сигурна среда за пазаруване“ - заяви пред журналисти в България Саад Чиима, изпълнителен директор на Kaymu Европа.

Kaymu e първата платформа, която ще обслужва широк дял от европейския пазар със съдържание, създадено на местните езици. Това означава, че за първи път клиентите в България, Беларус, Хърватска, Словакия и Словения, ще могат да ползват онлайн платформа, създадена по модел на Ebay, която е фокусирана изцяло върху местните търговци и купувачи. Така се удовлетворяват нуждите на пазар, често подценяван от вече утвърдените интернет платформи за продажби. Kaymu свързва продавачи и купувачи само с един клик и позволява на търговците да продават многообразие от стоки. Широка е селекцията от продукти– електроника, техника, книги, дрехи, модни асортименти и т.н.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.