Връчват награди за европроект

buisnesspeople6

До 15 октомври публични и частни организации, учебни заведения и НПО могат да участват в трансевропейския конкурс за най-добър европроект. Инициативата е на Европейската проектна асоциация в сътрудничество с Икономическия и социален комитет на ЕС и Европейската академия за образование и социални изследвания, като целта е да бъдат възнаградени най-качествените и иновативни проекти, допринасящи за изпълнението на стратегията Европа 2020.

Победители ще бъдат излъчени  в три основни категории: за най-добра проектна идея, за проект в процес на изпълнение, както и за вече реализиран проект. Кандидатите могат да избират между различни области – от земеделие, през индустрия и предприемачество, икономика, технологии и иновации, комуникации и медии и мн. др.

Наградите също са разнообразни, като включват пътувания до Брюксел, таблети, достъп до експертни курсове по разработване и управление на европейски проекти (на стойност между 1250 и 2500 евро), експертни абонаменти за платформата MyEuropa, предоставящи възможности за обучения и включване в международни партньорства и консорциуми, както и широка видимост на проектните идеи на участниците.

Желаещите да вземат участие в престижното състезание  трябва да се регистрират на портала MyEuropa, където могат да предоставят информация за своя проект и да се включат в процеса по гласуване и номинации. Повече информация за конкурса можете да намерите на интернет страницата на Европейската проектна асоциация (EPA).

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.