Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 19, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Ники Илиев ще бъде следващият гост на SIStory

Ники Илиев ще бъде следващият гост на SIStory
alexander

След кратка почивка за лятото националната предприемаческа организация Start It Smart отново подновява серията от срещи с успели български лидери и бизнесмени – SIStory (Successful Inspirational Story). Специален гост-лектор на септемврийското издание ще бъде Николай Илиев. Пред присъстващите в залата той ще говори за научените житейски уроци и как да бъдем успешни без да изгубим себе си. Събитието ще се състои на 10 септември, в Аулата на Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

Николай Илиев е познато лице от българската театрална и кино сцена, а също така талантлив продуцент, режисьор и сценарист. Продуцирал и режисирал е два независими пълнометражни филма – „Чужденецът“ и „Живи легенди“. В момента младият режисьор подготвя третия си филм “Всичко, което тя написа”, който ще бъде съвместна продукция с американски продуцент.

Start It Smart е предприемаческа организация с представителства в градовете София, Пловдив, Велико Търново, Русе и Бургас. Тя съществува от 2009 г. и е създател на единствения по рода си в региона преакселератор за стартиращи фирми.

Добави коментар