Най-голямата частна болница в Анкара откри свое представителство в България

guven

Най-голямата частна болница в Анкара Гювен откри свое представителство в България. На официална пресконференция в София, Директор на отдел Международни отношения  Др. Генджо Четинканат представи дейностите и услугите, които лечебното заведение предлага. 

Болница Гювен е създадена през 1974 година, като основната й цел е предоставянето на висококачествени здравни услуги, съответстващи на световните стандарти.

Лечебното заведение е разположено на площ от 60 000 кв.м, като 40 000 кв.м. е основната многопрофилна боница, а останалите 20 000 кв.м са медицински комплекс, включващ гериатричен център, център за физиотерапия и рехабилитация, поликлиника, център за дерматология и естетична хирургия. През септември месец предстои да отвори и детокс център.

Болницата предлага медицински услуги в общо 56 бранша и разполага с 254 легла, 11 операционни и повече от 250 лекари, медицински сестри, 1000 човека помощен персонал.

„Основната философия, която болницата изповядва е изграждането на доверие. Името Guven означава именно това”, каза г-н Генджо.

Освен представителството в България лечебното заведение разполага с такива в още четири държави – Азербайжан, Албания, Кипър и Ирак. В над 20 страни от цял свят болницата има лица за контакт, с които пациенти могат да се свържат.

Представител на болница Гювен в България е Мерилин Хасанова. В офиса на представителството в България се организират видеоконференти връзки между пациентите и специалистите на болницата за получаване на безплатно второ лекарско мнение и консултация.

Тук пациентите могат да получат информация относно възможностите за диагностика и лечение в болница Гювен, както и съдействие при организирането на лечението си – от изготвяне на документацията до заминаването, престоя и завръщането.

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.