Информационна платформа улеснява достъпа на български фирми до чужди пазари

webinar-online-ebusiness-370x229

Онлайн информационна платформа ще улесни достъпа на български компании до чужди пазари. Това стана ясно при представяне на платформата от Клъстер на българските социално отговорни износители. Всички желаещи да изнасят своята продукция могат да се регистрират на уеб адрес www.csrexporters.com, като Клъстерът ще се погрижи информацията да достигне до заинтересованите от внос на български стоки организации в целия свят.

Както българските износители, така и чуждите компании имат възможност да се регистрират в портала онлайн, откъдето чрез собствено навигационно меню да управляват своя профил и връзките си с трети страни, съобщава infostock.

Освен това платформата ще предоставя най-новата информация за предстоящи събития, последните новости в сферата на експорта, както и възможност за диалог с партньори и заинтересовани организации и институции.

Клъстер на българските социално отговорни износители е новосъздадено сдружение, чиято основна цел е повишаване на конкурентоспособността и стимулиране на българския износ.

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.