Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | September 21, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Technology4Business – повече знания за дигитализацията и киберсигурността

Technology4Business – повече знания за дигитализацията и киберсигурността
Miglena Ivanova

Technology4Business, част от международния форум Global Tech Summit, ще акцентира върху дигитализацията и киберсигурността. Събитието, което има уникален за страната формат и е безплатно за представителите на бизнеса, ще се проведе на 17 октомври в София Тех Парк.

Сп. Enterprise е медиен партньор на събитието.

Technology4Business e предназначено за ръководители от бизнеса и държавния сектор. To представя нова визия за приложението на технологиите и как те са фактор за внедряване на иновации, подобряване ефективността на бизнеса, устойчивостта и търговските успехи.

Утвърдени български лектори ще представят реални примери oт практиката. В събитието ще се включат и чуждестранни експерти от Oracle, IBM, Microsoft, Intuit, Mozilla, Tor Project и други. Регистрирайте се за събитието тук.

През 2017г. в  рамките на Technology4Business ще се проведат дискусии по актуални въпроси, засягащи потребителите от всички браншове, а именно:

  • Киберзаплахите и методите за защита

  • Новите стандарти за защита на личните данни (GDPR)

  • Дигитализация – ефектът върху бизнеса

  • Изкуственият интелект – може ли да повлияе на индустриите?

В дискусиите ще вземат участие чуждестранните лектори Сирен Хофвандер, Субхо Халдер, Хавиер Годинез, Арън Кюър, Стив Костен, Андрю Круг, Марина Симаков, Стив Пуле и други. Това е една уникална възможност за българските ИТ експерти да чуят водещите тенденции и да обменят опит с колегите си, които са световнопризнати имена.

Добави коментар