Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | April 25, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Пловдив е домакин на Facility Management Innovation форум 2016

Пловдив е домакин на Facility Management Innovation форум 2016
Petya Dimitrova

За втора поредна година Пловдив ще бъде домакин на Facility Management Innovation форум. Събитието се организира от сп. ENTERPRISE и ще се проведена 14 Юни. Събитието ще разгледа тенденциите във фасилити мениджмънт сектора и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение.

На форума ще бъде дискутирано развитието на пазара на услугите в сектора, ще бъдат представени тенденции и иновации,  ще бъдат представени възможностите и развитието на фасилити мениджмънт сектора у нас.

Експертите в областта ще направят преглед на тенденциите, като обърнат внимание на пазара на услугите в сектора и каква е неговата посока на развитие. Те ще дискутират и очакваните иновации при дигитализирането на сградите и доколко компаниите са готови да посрещнат промените. Ще бъдат отделени 2 панела – единият насочен към добри FМ практики за бизнес сгради, а  другият панел ще  бъде насочен към добри FМ практики за производствени предприятия.

Сред основните теми на събитието ще бъде ролята на фасилити мениджъра – само професия или партньор при управлението на една сграда и бизнеса в нея. Участниците ще се запознаят и с договорно-правните отношения при поддръжката и управлението на имоти.

Ключов елемент на фасилити мениджмънт форума ще бъдат успешните практики за развитие на сегмента в европейски и глобален мащаб. Своя опит и ефективни бизнес съвети ще споделят гости от  Европейската Фасилити Асоциация Euro FM.

Facility Management Innovation форумa се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) и  ще се проведе с подкрепата на Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), списание “Фасилитис” и publics.bg.

Добави коментар