Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | May 20, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Digital Transformation Forum 2016 представя успеха на технологиите за бизнеса

Digital Transformation Forum 2016 представя успеха на технологиите за бизнеса
Petya Dimitrova

Според скорошно международно проучване бизнесът вече е цифров, макар че много компании още не осъзнават това, а технологиите са основа за създаване на стойност за потребителите и за генериране на приходи.

Ясно изразена тенденция, наблюдавана в предприятия с различен мащаб и от различни индустрии, е преходът от използване на технологиите не само като инструмент за автоматизация на бизнеса, а като средство за генериране на приходи, търсене на клиенти и навлизане на нови пазари. Прогнозите на експерти сочат, че организациите, които не успеят да развият цифров бизнес, още през 2017г. ще имат много по-лоши пазарни позиции, отколкото към момента. Използването на технологии, независимо от мащабите на бизнеса, е от ключово значение за „оцеляването“ на компаниите.

Как реагира малкият и среден бизнес на изискванията на пазара, какви са стъпките, които трябва да предприеме за дигитализирането си, кои са основните услуги, от които може да се възползва и какви са нагласите на хората – това са част от въпросите, които ще бъдат дискутирани по време на събитието.

DigitalTransformationForum 2016 ще представи добри практики и успешни дигитализирани бизнес модели.

По време на събитието ще се запознаете с темите от ключовите експерти в сектора:

  • Христо Христов, Изпълнителен директор Net Info
  • Георги Малчев, Управляващ партньор, Xplora
  • Зоран Арсовски, Progress /Telerik/
  • Юлиян Влахов, Директор на управление „Алтернативни канали“ на УниКредит Булбанк

Форумът ще завърши с практически уъркшоп, на който ще може да оцените потенциала на дигиталния маркетинг за вас, както и състоянието на дигиталните ви активи.

Конференцията е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на списание ENTERPRISE.

Събитието се организира с подкрепата на IAB България, Дигитална Национална Коалиция, Изпълнителна агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес (ИАНМСП) и Българска търговско-промишлена палата (БТПП).

Добави коментар