Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | September 24, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Прецизна финансова консолидация и планиране с LucaNet – workshop за финансисти

Прецизна финансова консолидация и планиране с LucaNet – workshop за финансисти
Miglena Ivanova

Как да планирате ефективно? Как прецизно да контролирате ликвидността си? Как да оптимизирате процесите по финансова консолидация и планиране?

За да отговорят на тези въпроси, Balkan Services съвместно с Германо-Българската индустриално-търговска камара, организират workshop на тема „Прецизна финансова консолидация и планиране с LucaNet“.

Събитието ще се проведе на 12.10.2017 (четвъртък) от 9.30 до 11.30 часа в семинарната зала на ГБИТК, ул. Фр. Жолио-Кюри 25А, 1113 София.

В рамките на workshop-a финансови консултанти от екипа на консултантската компания ще демонстрират иновативен начин за оптимизиране на финансовите процеси, използвайки решението LucaNet. Благодарение на LucaNet може значително да се улесни работата на финансовите специалисти в организациите. Резултатът е по-ефективна и прецизна работа за по-кратко време.

Събитието е подходящо за финансови директори, анализатори, контрольори, счетоводители и всички, които се занимават с финанси.

По време на workshop-а ще разберете как да подпомогнете процеса по финансово планиране с помощта на специализиран софтуер, ще научите как да създавате различни сценарии на бюджет и гъвкаво да управлявате инвестициите си, ще разберете как да оцените риска и заплахите за Вашия бизнес.

Може да видите повече информация за лекторите и програмата, както и да направите регистрация на сайта на ГБИТК.

Добави коментар