Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | June 22, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

InteliFresh – един форум за производството и реализацията на пресни плодове и зеленчуци

InteliFresh – един форум за производството и реализацията на пресни плодове и зеленчуци
Miglena Ivanova

Да намериш добър пазар е не по-маловажно от това да произведеш качествена продукция. Често е по-трудното. За първи път в България форумът InteliFresh ще събере на едно място представители на търговските вериги, международни търговци на пресни плодове и зеленчуци, лидери в хладилния транспорт, застраховането, спедицията и организацията на износа, финансисти и успешни фермери с практически опит. Това ще създаде предпоставка за производителите на качествена прясна продукция у нас да намерят правилните партньори за своя успешен бизнес.

Сп. Enterprise е медиен партньор на събитието.

InteliFresh – първото значимо събитие в агрокалендара за следващата година, ще бъде посветено на производството и реализацията на пресни плодове и зеленчуци. Изискванията и стандартите на търговските вериги у нас и в чужбина, условията и необходимите документи за осъществяване на износ, потенциала, който крият близки и по-далечни външни пазари, правилните партньори на всеки един етап от производството и реализацията, съхранението, заготовката, транспортът, етикетирането и проследяването на продукцията, както и възможностите за застраховка и маркетинг, са сред темите, залегнали в богатата програма на форума.

Присъстващите производители ще имат възможност за осъществяване на директен контакт с търговците, сред които и METRO, и дори за сключване на сделки за предстоящия сезон по време на В2В срещите, отделени в специален панел в следобедната програма.

Местата са ограничени! За повече подробности, регистрация и заплащане на такса участие, можете да се свържете с ИнтелиАгро на office@inteliagro.bg или на тел. 0899 911 597.

Пълната програма можете да видите тук

Добави коментар