Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | December 15, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Българската компания „ИнфоПартнерс“ е част от сделка за милиони

Българската компания „ИнфоПартнерс“ е част от сделка за милиони
Alexandra Fileva

Atos, световният лидер в дигиталната трансформация, обяви, че е подписал 5-годишен договор с Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC), обявиха от френската компания.

Според договореностите Atos поема разработването и управлението на ключови ИТ приложения, с които ще подпомага бизнеса на CCHBC. В рамките на сделката влиза и 100%-то придобиване на българската компания „ИнфоПартнерс“, която е  доставчик на специализирани SAP услуги в страната.

„ИнфоПартнерс“ е основният доставчик на ИТ решения за CCHBC. Българското дружество ще послужи за основа на изграждането в София на глобален център за компетенции в индустрията за производство на храни и напитки, който ще позволи да бъдат обслужвани клиенти на компанията от цял свят. Амбицията на компанията е през следващите 5 години този нов център да удвои капацитета на Atos в София.

Френският ИТ гигант ще използва центъра, за да увеличи ръста на бизнеса си в индустрията за производство на храни и напитки, като предлага различни технологии и решения от своите направления.

Добави коментар