Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | February 16, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Бизнес форум MySuccess.bg in F&B Forum, 29.11.2011 г., Кемпински Хотел Зографски, София

Бизнес форум MySuccess.bg in F&B Forum, 29.11.2011 г., Кемпински Хотел Зографски, София
admin

Екипът на сп. Enterprise ви очаква на първия бизнес фурум за храни и напитки MySuccess.bg in F&B – Управление на промяната, който ще се проведе на 29 ноември 2011 г. (вторник) от 9.30 до 17.15 ч. в Кемпински Хотел Зографски, София. По време на форума ще бъдат обсъдени добрите практики на водещите български производители и опитът на големи чуждестранни компании.

По време на първия панел от събитието представители на големи компании от страната ще споделят своите успешни стратегии за развитие и постижения в сектора. Вторият панел от бизнес форума MySuccess.bg in F&B ще представи резултатите от проучвания в областта на бизнеса за храни и напитки за потребителите, тенденциите за българския пазар и екпертни съвети и примери за търговски и маркетингови стратегии за навлизане на пазара.

Лектори на Бизнес форум MySuccess.bg in F&B са мениджъри в едни от големите компании в хранително-вкусовата индустрия, като Победа АД, Девин АД, Тандем ООД.
Предизвикателствата за качеството на напитките по време на икономическа криза ще бъдат представени от Димитър Гюрджилов, Изпълнителен директор на „Флорина – България“, който ще сподели опита на компанията. Анна Ризова, партньор на Волф Тайс, ще даде практически съвети за управление на рекламата на храни и напитки, в съответствие с правната рамка на страната.

Участиците във Форума ще имат възможността да почерпят опит и от Васил Мирчев, предсевдател на Севета на директорите на VM Finance Group.

Форумът се провежда с подкрепата на Българска стопанска камара и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството).

Food.MySuccess.bg

За медии:
Моля потвърдете вашето участие не по-късно от 28 ноември (понеделник), 17.00 часа, на Стоян А. Стоянов, моб. Тел.: 0879 646 648, E-mail: stoyanov@proway.bg.

По време на Форума ще могат да участват единствено предварително акредитирани представители на медиите.

Добави коментар