Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | December 19, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

19 лектора от 6 държави ще събере второто издание на конгреса за онлайн търговци eCommCongress

19 лектора от 6 държави ще събере второто издание на конгреса за онлайн търговци eCommCongress
Petya Dimitrova

Само след няколко дни – на 8 и 9 април ще се проведе второто издание на годишния eCommCongress, на което сп. Enterprise e медиен партньор. Лектори-практици, споделящи опит по горещи теми за онлайн продажби и магазини, се събират на едно място в рамките на два дни. По време на двудневното събитие, посетителите могат да се включат в конгрес и работилници, а  бонус е изложбената част, която е напълно безплатна за гостите. Поради големия си мащаб тази година събитието ще бъде изцяло на английски език, като за желаещите ще бъде предоставен симулативен превод.

Част от темите, които ще бъдат засегнати са Дигитален маркетинг за онлайн магазини – Фейсбук и Гугъл реклама, e-mail маркетинг, персонализация за клиенти, SMS маркетинг в офлайн пространство, справяне с digital marketing кризи и др.  Специалистите от Google – Алекс Божинов и Петър Трендафилов ще разкажат за изграждането на успешни брандове в онлайн среда с Google. Генади Воробьов ще сподели SEO тенденциите за онлайн магазини през 2016 г. В духа на покачващите се продажби, извършени чрез мобилни устройства, от eCommera ще споделят добри практики за отзивчив дизайн и мобилни приложения за онлайн търговци. Как да разширите бизнеса си умно и да спестите главоболия и пари пък ще разкажат от Стеник Груп.

Пълната програма, по която ще протекат двата събитийни дни може да откриете тук.

Актуална информация за събитието може да откриете на уеб сайта на събитието, в официалната фейсбук страница, както и на мобилното приложение еCommCongress, достъпно за iОS и Android.

 

Добави коментар