Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | June 22, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Започва четвъртото издание на глобалния конкурс за социални предприемачи Chivas Venture 2018

Започва четвъртото издание на глобалния конкурс за социални предприемачи Chivas Venture 2018
Miglena Ivanova

Chivas Regal обяви старта на четвъртото издание на глобалния конкурс за социални предприемачи – Chivas Venture 2018.

До момента в конкурса са взели участие над 6000 социални предприемачи от цял свят. Във финалният етап на Chivas Venture 2018 компаниите ще се състезават за награден фонд на обща стойност 1 млн. долара.

Четвъртото издание на конкурса, който тази година ще се проведе в България под мотото „Успелите спят по-малко“, ще включи серия от вечерни събития – “Бизнес по тъмно”. В рамките на тези срещи, които ще се проведат на 14 септември, 5 и 19 октомври, младите български предприемачи ще имат възможност да се вдъхновят от опита на успели български мениджъри.

За участие в тазгодишното издание на Chivas Venture 2018 са поканени стартъпи от 29 страни на пет континента. Всяка държава ще трябва да излъчи най-талантливите си млади предприемачи, които да се конкурират на световната сцена.

Победителите в националния кръг ще имат възможност да се включат в бизнес акселераторска програма, последвана от три седмици онлайн гласуване, в което ще бъдат разпределени първите 200 000 долара от наградния фонд. За четвърта поредна година публиката ще бъде тази, която с гласовете си ще разпредели финансирането към всички проекти на първия етап от конкурса.

На следващият етап на конкурса Chivas Venture, който ще се проведе през 2018 г., международно жури ще избере най-перспективните идеи, които използват силата на предприемачеството и иновациите, за да развият бизнес в помощ на много хора. Тогава ще се разпредели и останалата част от наградния фонд.

Наградният фонд от 2 млн. щ. долара за първите две издания на конкурса е използван за подкрепа на компании, които имат над 300 000 бенефициенти в повече от 40 страни в цял свят.

Добави коментар