Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | January 21, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

12 български компании се представят на водещо мебелно изложение

12 български компании се представят на водещо мебелно изложение
ENTERPRISE

На 13 януари 2014 г. в Кьолн, Германия, се открива Международния панаир за мебели и обзавеждане IMM Cologne // LivingInteriors 2014. На водещото в световен план изложение, което се очаква да привлече 1 250 изложители от 50 страни и около 135 000 посетители, ще се представят 12 български фирми от бранша. Участието им е финансирано от проект за интернационализация на местните компании, финансиран от ОП „Конкурентоспособност“, който се изпълнява от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

До 19 януари в изложбения център KoelnMesse на националните ни щандове с обща площ от 397 кв. м. своята продукция ще представят следните български компании: Андвел ООД - Пловдив (дигитален печат на текстил, външни и вътрешни мебели), Белкаро Бълария ЕООД София (мека мебел), Бетаком ООД - Сливен (мебели за кухни спални и всекидневни), Евро Бед ЕООД – Велинград (легла), Елимекс ЕООД – Ловеч (столове от широколистна дървесина), Елите Импорт Експорт ООД – Пловдив (матраци, подматрачни рамки, легла, дивани), Летиция Мебел ООД - Монтана (фотьойли и табуретки), Мебели Камбо ООД – Хасково (матраци, мека мебел), Мебел-Стил ООД - Търговище (тапицирана мебел, матраци), Пи Ен Джи 1962 ООД – Локорско, обл. София (спално бельо, олекотени завивки, покривала за легла), Руди Ан ЕООД - Варна (мека мебел, тапицирани столове, подматрачни рамки), Финком-2 ООД – Ягодово, обл. Пловдив (светодиодно осветление за вграждане в мебели, за мокри помещения, за хотели).

Със средствата на проекта Агенцията поема разходите на участниците за: наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието., уточняват организаторите.

Добави коментар