Стартъп общността се събира в Благоевград този уикенд

startup-blagoevgrad-2012

На 30 и 31 март, в ABF Център на Американския университет в Благоевград ще се проведе второто издание на регионалната конференция StartUP@Blagoevgrad. Събитието се организира от местната общност от стартиращи предприемачи, под егидата на Фондация StartUP.

Очаква се за втора поредна година конференцията да събере предприемачи, инвеститори, студенти и ИТ специалисти в югозападния български град. Основната цел на форума е да пробуди предприемаческия дух сред младите хора от този регион и да им покаже, как да превърнат своите идеи в успешен бизнес.

Лекторите през първия ден включват Саша Безуханова, дългогодишен мениджър в Hewlett - Packard, Христо Попов, сериен предприемач, Даниел Томов, Парис Чилдрес, Крис Георгиев, който е сред лидерите на StartUP Фондацията, една от първите български онлайн предприемачки - Жюстин Томс, Александър Цветков, Гергана Павлова и Пламен Петров. През втория ден сред лекторите ще бъдат Рая Юнакова от Microsoft, представители на инвестиционните фондове LAUNCHub, Eleven, Neveq и Voivoda Ventures, както и управителят на СуперХостинг.БГ Любомир Русанов.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.