Станаха ясни отличените като „Мениджър човешки ресурси 2011“

admin-ajax2

За осма поредна година Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” и списание „Човешки ресурси“ отличиха най-добрите специалисти в сферата на HR мениджмънта в България. Наградите бяха разделени в доста на брой категории, като целта очевидно бе да се обхванат различните аспекти на управлението на персонала. Затова освен ръководители на компании, като Росана Дачева (изпълнителен директор на „Метал Технолоджи Груп“), Ваня Тотова (ръководител на управление на човешките ресурси в „Стандарт Профил“ АД) и Ива Иванова (Зеебургер Информатик България), бяха отличени и представители на публичния сектор и учебните институции.

Сред тях са кметовете на Шумен и Баните, Смолянско - Красимир Костов и Райчо Данаилов, проф. Димитър Димитров, ректор на Колеж по икономика и администрация, Пловдив и Зорница Русинова, главен директор на дирекция Европейски фондове и международни програми и проекти.

Награда за цялостен принос за развитието на човешките ресурси в България: Божидар Данев, изпълнителен председател на Българска стопанска камара, а проф. Любомир Стефанов бе отличен за научен принос в сферата на човешките ресурси.

Награди получиха и Елена Иванова, зам. председател на УС на собствениците в Слънчев Бряг, както и мениджърите на специализирани домове за социални услуги Зорица Радловска и Димитър Бучков.

Изборът на номинираните се прави на базата на проучвания на най-добрите практики в сферата на човешките ресурси. Това включва работата по проблемите на мениджмънта на човешките ресурси, използването на иновативни системи, методи и подходи, както и мотивирането на човешкия потенциал за непрекъснатото професионално усъвършенстване и за пълноценна професионална реализация, заявяват организаторите.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.