Предприемачи в селските райони могат да получат финансиране

young-farmer

Център "Ринкър" към Фондация „Помощ за благотворителността в България“ предлага възможност на стартиращите предпремачи да преминат през структурирана система от обучения, да получат персонални съвети от водещи професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса, и да получат стартово финансиране на бизнес проекта си.

По програмата могат да кандидатстват  индивидуални физически лица или екипи от хора, които не са обединени в юридическо лице. Програмата е отворена включително за хора със свободни професии, земеделски производители,  юридически лица, които са търговски дружества, организации с нестопанска цел, читалища, кооперации. Предприемачите могат да са във всички сфери на бизнеса: образование, информационни технологии, култура, земеделие, био-земеделие, преработване на земеделска продукция, социални услуги, здравеопазване, лека промишленост и други.

Конкурсът за участие в програмата е отворен  до 23 септември 2015 г.

Дванадесетте най-добри предприемачи ще се включат в обучителна програма, по време на която ще могат да разработят своята бизнес идея, да оценят нейната приложимост, да изготвят бизнес-план какъвто един инвестиционен банкер иска да види.

Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева, както и помощ в осъществяването им.

Кандидатстването става само онлайн, на български език. За целта е необходимо да попълните Формуляр за кандидатстване и да прикачите подписани и сканирани няколко документа (вижте подробно в долната част на формуляра).

Регламентът на програмата може да намерите тук.

Център „Ринкър“ за предприемачество и обучение е създаден да насърчава образованието, ученето през целия живот и да подпомага предприемачеството и развитието на бизнеса в България. Приоритетни области за центъра са развитието на селските райони и разпространението на социалното предприемачество.

Центърът финансира програма Rinker’s Challenge, която предоставя възможност на стартиращите български предпремачи да преминат през комплексно структурирана система от обучения, тийм-билдинг и коучинг сесии, както и персонални занимания с водещи професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.