По пъта на успеха с Радослав Кошков, вицепрезидент LifeSpace в Шнайдер Електрик България

koshkoc

"Винаги давайте повече, отколкото се изисква от вас" - тази максима е помогнала на Радослав Кошков вицепрезидент LifeSpace, Шнайдер Електрик България, да върви напред в кариерата си на ТОП мениджър.

"Бъдете позитивни - призова той студентите на Mysuccess.bg in Education 2012 г.- ако не се усмихвате всеки ден, когато отивате на работа, помислете дали не е време да смените работата."

Г-н Кошков призова всички да не спират да се развиват и да търсят позитивните страни във всяка една ситуация и работа, да бъдат себе си и да продължават напред.
Младият мениджър пожела късмет на всички и представи възможностите за кариерно развитие в компанията. Той запозна участниците със стажовете в компанията, и интересната програма Marco Polo - за потенциални служители и тяхното пращане в чужбина.

Г-н Кошков наблегна на факта, че съществуват програми за развитие на потенциала, както и нуждата от практика и менторство, при всяко едно начало.

Интересна практика в Шнайдер Електрик е мобилността на служителите и насърчаването им да работят в други офиси на компанията,като по този начин усъвършенстват себе си, не само като професионалисти,а и обогатяват културния генотип в корпорацията, подчерта той.

В Шнайдер Електрик се държи изключително много на личната мотивация на служителите и при негативни ситуации се търсят най-добрите възможности за промяна, заяви г-н Кошков,  коментирайки добри практики от собственото си кариерно развитие.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.