Организаторите на Бизнес Оскарите инициират стипендии за отличници в неравностойно положение

cert_new

Столичният хотел Хилтън ще бъде домакин на второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016 на 24 март 2016г. Сп. Enterprise е медиен партньор на събитието. 
Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категориите: Корпоративна и социална отговорност, Нов проспериращ бизнес, Опазване на околната среда, Млад предприемач, Нов иновативен продукт/услуга, Устойчиво развитие на бизнеса, Най-добри клиентски практики, Бизнес практики с благотворителни инициативи, Международно признание, Ивестиции и иновации в бизнеса и Цялостен принос.

Тези награди по традиция подпомагат инвестициите в образованието, като през 2015 г. бе даден специален приз на Министерството на образованието за учебно-тренировъчните фирми за децата предприемачи.

Учебно-тренировъчно предприятие/фирма, виртуално предприятие, виртуален бизнес) е виртуална компания, която е управлявана като реален бизнес, изпълнявайки процедурите, предлагайки продуктите и услугите на една истинска фирма. Всяка учебно-тренировъчна фирма търгува с други тренировъчни предприятия, следвайки търговските бизнес процедури в международната икономическа среда на тренировъчните предприятия.

Целта на учебно-тренировъчните фирми е да се подобри подготовката на бъдещите мениджъри, като се доближи до истинските условия на работа. Прилага се интегрирано обучение по икономика, компютърни умения, бизнес администрация, роден и чужд език.

Всяка година повече 4000 младежи се подготвят в над 250 тренировъчни фирми у нас и голяма част намират работа още преди да са завършили.

Наградите поощряват устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.

Партньори на организаторите от ВИП Комюникейшън са Българската Търговско-промишлена Палата, Българо - румънската търговско-промишлена палата, Пловдивската Търговско-промишлена палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC и други.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.