Мобилност и ефектвност на CRM решенията за малкия и средния бизнес

DSC_8095

Иван Аржентински даде началото на третия панел на CRM конференцията 2014, посветен на CRM решенията за малкия и средния бизнес – тяхната мобилност и ефективност, с кратка презентацияна компанията ERP.BG. Акцентът на презентацията попадна над решението Enterprise One, която е една от първите ERP системи, оптимизирани за директно използване върху таблет.

Г-н Аржентински анализира и бизнес потребностите на малките и средни предприятия, включващи основно гъвкавостта и мобилността, честата смяна на бизнес процеси и роли,  както и бързината и гъвкавостта при офериране.

Втората презентация в този панел пък бе дело на Софроний Димитров от 11235 ООД,  който разказа за Customer Development Laboratory (CuDeLa) –аналитичен CRM софтуер , чрез който потребители научават повече за своите клиенти, планират комуникацията си с тях и маркетинговите си кампании, както и продажбите.  Системата CuDeLa е много подходяща за извършване на проактивни действия по посока на клиенти, който търговецът иначе би загубил, както и за достигане на до 500% подобрение на маркетинговите кампании.

Стамен Дулевски от Баркод Системи България се включи с последната презентация в панела, в която разказа повече за развитието на мобилните технологии и създаваните от тях нови възможности в бизнеса в сферата на мобилните продажби и мърчъндайза. В тази връзка г-н Дулевски разказа какви са възможностите на едно съвременно mCRM решение.

Четрвъртият панел на събитието CRM Еvolution 2014 бе посветен на практическото приложение на CRM системите, най-вече от гледна точка на клиента, ползвател на системата. г-н Владислав Соколов – Търговски директор на Walmark разказа как компанията му стъпка по стъпка е интегрирала своята система, какви трудности са били срещнати, какви са техните решения и алтернативи.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.