Механизми за финансиране на малкия и среден бизнес във фокуса в новият брой на сп. Enterpise

korica1

Първият за годината брой на списаниеEnterprise е вече на пазара. В изданието ще намерите полезна и интересна информация за действащите инструменти за финансиране на малкия и среден бизнес, ще научите как може да реализирате ваши проекти с нисколихвено кредитиране, ще ви покажем кои са механизмите, с които може да помогнете на вашето предприятие да излезе на нови пазари.

Отделили сме и внимание и новите моменти, които ще залегнат в Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014 - 2020 г.

И тъй като успехът на един бизнес се определя и от доволните клиенти, на страниците на списанието ще намерите и експертни съвети за задържане и спечелване на нови такива.

Живеем във века на новите технологии, което определя новите посоки, които всеки бизнес трябва да следва. В рубриката за Маркетинг ще разберете кои са топ 5 на водещите тенденции в дигиталния маркетинг и как да ги използвате, за да носят те добавена стойност на вашия бизнес.

Ще хвърлим поглед в бъдещето и с експертната позиция по набиращата популярност тема Internet Of Things (Интернет на нещата), както и за новостите от света на технологиите директно от Consumer Electronics Show в Лас Вегас.

Тези и още много теми четете на страниците на сп. Еnterprise. Изданието се разпространява в обектите на OMV, Лукойл, Lafka, Billa, Shell.

 

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.