Избрани са 18 участника в състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge

3challenge

Журито на националния клуб по предприемачество Start It Smart обяви, че е избрало 18 стартиращи екипа, които ще вземат участие в първия кръг на предстоящото четвърто издание на състезанието за бизнес идеи 3Challenge. Самият първи кръг, наречен Idea, ще се проведе на 30 март в Аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Сред избраните 18 бизнес екипа са Social365, Venduza, bakalavar.bg, Albiza, Testagenti.com, DeXtroФOBIA Rooms, re:Cycle, Snug Essentials и SHUKAR Handmade. Всеки, който иска да присъства на събитието и да види какви са техните идеи за бизнес, може да получи покана от сайта на Start It Smart и Facebook страницата на събитието. Поканите са безплатни, но са ограничен брой.

Състезанието 3Challenge се провежда на три етапа - Idea, Seed и Grow, на които се съревновават съответно 18, 9 и 3 екипа от стартиращи предприемачи. През тази година за първи път надпреварата ще продължи не цяла година, а шест месеца. През годините от състезанието 3Challenge са излезли успешни стартиращи фирми като betahaus, GameCraft, Infozone, Virtual Assistants, ThreeChess, Udance, Smart Hand и др.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.