Д-р Чадиковски посъветва студентите да бъдат себе си, но да не спират да се развиват

IMG_5922

На Д-р Методия Чадиковски, генерален мениджър на Рош България ЕООД, се падна трудната задача да раздвижи мислите на студентите в съботната сутрин.

Мениджърът представи  добрите фирмени практики в компанията, която е лидер на пазара, и разказа за собствената си кариера, възходите, спадовете и някой от най-вдъхновяващите моменти.Методия Чадиковски e минал през всички нива на бизнеса Завършва медицина и две години работи  като хирург,  след което започва работа в Рош Македония като медицински представител през 2000 година. Заемал е различни позиции в маркетинг и продажби преди  да бъде назначен като изпълнителен директор на Рош Черна Гора през 2006 година.  Две години по-късно Д-р Чадиковски се завръща в Македония и заема поста изпълнителен директор на Рош Македония, а от 2010 г. поема развитието на компанията в България.

"Бъдете себе си, но не спирайте да се развивате. Вярвам, че всеки един от нас има качества, които ще бъдат оценени - посъветва участниците на MySuccess той - Познавайте се и представяйте себе си. Това е един от начините да успеете!

Д-р Чадиковски отговори на множеството въпроси на студентите в залата, които вариараха от R&D на компанията до мениджмънт на конфликти.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.