"До Върха" или Как да постигнем равновесие между кариерата и личния живот и да бъдем еднакво успешни навсякъде

do-varha-1

Сп. ENTERPRISE е медиен партньор на "До Върха" или Как да постигнем равновесие между кариерата и личния живот и да бъдем еднакво успешни навсякъде. Събитието е дело на A.B.C. Communications Group и Уорън Райан и ще се проведе в Гранд Хотел София на 25 ноември от 18.30 часа. 

Уорън Райан е носител на наградата Back to Black към БАФТА ( BAFTA ), връчена му от британската академия за филмово и телевизионно изкуство. Той обучава хиляди хора в сферата на личностното и емоционално израстване. Има повече от 80 хиляди последователи в социалните мрежи, снима филми и води десетки лекции из цяла Великобритания.

Новият проект на Уорън стартира през декември по ITV UK. Там лектори ще бъдат известни лидери в бизнеса, един от които ще е именно Анна Ярамбойкова. Тя е мениджър продажби и изпълнителен директор на A.B.C. Communications Group UK Разработва планове за бизнес проекти на стартиращи компании, банки и ритейл компании. Провежда индивидуални програми за постигане на целите и бизнес развитие на Острова.

Анна попада в Лондон преди девет години. Тя разработва стратегии в продажбите и отделно консултира няколко англииски банки и корпорации. Една от тях е модният магнат Гучи (Gucci). Уверена в себе си и възможностите си, Анна започва да се интересува по-подробно от връзката между личността и професионалния успех. Посещава редица мероприятия по тази тема и се запознава с някои от най- актуалните лайф - коуч лектори на Великобритания.

Елизабет Харди, пряк мениджър на Анна на последната й длъжност в лондонското сити споделя за нея - "Ако искате компанията ви да повиши приходите си от 0 на 7% само за първото тримесечие - наемете Анна, тя знае тайната". Анна очаква с нетърпение срещата си с Джордан Белфорт ( Jordan Belfort) в Ню Йорк през Март, където е една от 10 те селектирани участници в негов семинар.

Анна създава A.B.C. Communications Group в партньорство с колежката си от университета Боряна, която в момента живее в Истанбул и развива ПР и маркетинга към фирмата. Билети в мрежата на Тикет Про, или натиснете тук : http://goo.gl/sQiZjP

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.