Втората най-бързо развиваща се компания в Европа през 2014 г. е българскa

scale

Втората най-бързо развиваща се компания в Европа през 2014 г. е българскaта ScaleFocus, обявиха от световноизвестните бизнес награди The International Business Awards, след проведен международен конкурс, в който участваха над 3500 фирми от 60 държави, оценявани от 250-членно жури.

За първи път отличие в тази категория се връчва на българска организация.

С над 170% ръст на бизнеса си през 2013 спрямо 2012 г. ScaleFocus изпреварва гиганти в IT бранша като най-големия в света виртуален мобилен оператор с 30 милиона потребители по света - Lycamobile, и най-голямата компания за мобилни приложения в Турция - Arvento Mobile Systems, които заемат трето място в същата категория.

Наградата Silver Stevie Award 2014 ще бъде връчена на официалната церемония, която ще се проведе в Париж на 10 октомври 2014 г., съобщи infostock.

The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес отличия. В конкурса ежегодно участват хиляди компании от цял свят.

ScaleFocus разработва специализирани софтуерни решения и предоставя технологични услуги. Компанията е създадена през март 2012 година и специализира в интеграция на електронни услуги и управление на бизнес процеси (SOI/BPM), системи за обработка на големи обеми от данни, бизнес анализ и отчетност, мобилни решения за различни индустрии - телекоми, финансови институции, застрахователи, логистични компании и електронна търговия, контрол на качеството, одити за сигурност и автоматизирано тестване на софтуер и други.

През януари тази година компанията отличена с 2 първи места - за клиентска политика и за бизнес развитие, и едно второ място - за най-успешен стартиращ бизнес, в конкурса на Forbes България за най-добрите компании у нас.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.