Великобритания избра българска компания за „Доставчик на аутсорсинг услуги на 2015 г.”

ScaleFocus_NOA-Awards-Ceremony_112015

За първи път българска компания е избрана за „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината” от Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания (NOA).
Отличието е връчено на българската компания ScaleFocus, която реализира силен ръст на бизнеса и инвестициите си във Великобритания през 2015. Родната фирма се конкурира за престижната награда с фирми от Великобритания, Индия и САЩ.

Тази награда е изключително признание за качеството и потенциала на нашите услуги и ни нарежда сред най-добрите ИТ аутсоринг и консултантски компании във Великобритания. Отличието ще помогне на ScaleFocus да продължава да разширява бизнеса си на британския пазар, но едновременно с това ще допринесе за добрия имидж на страната ни и на всички български компании на Острова, коментират от ScaleFocus.

Обединеното кралство е вторият по големина пазар за българските компании в областта на високите технологии. High-tech IT аутсорсингът е един от потенциалните сектори, в които има възможност да се засилят икономическите контакти между двете държави.

На същата церемония България беше избрана за „Аутсорсинг дестинация на годината” за 2015 г. от Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания (NOA). Страната ни спечели високото отличие в конкуренция със Словакия, Южна Африка и Шри Ланка.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.