Браншовите организации от хранително-вкусовата промишленост ще вземат участие в Бизнес форум MySuccess.bg in F&B на 29 ноември

Водещата изследователска компания Прагматика ще представи специален анализ за тенденциите на пазара на хранително-вкусовата промишленост в България.

Първият бизнес форум за управлението на производството на храни и напитки MySuccess.bg in F&B: „Управление на промяната“ ще се проведе на 29 ноември 2011 г. (вторник) в хотел Кемпински Зографски в София. Форумът се организира от списание ENTERPRISE и цели да събере водещи представители на хранителната индустрия, които да обсъдят тенденциите за развитие на българския пазар.

Браншовите организации в хранително-вкусовата промишленост ще вземат активно участие в Бизнес форума MySuccess.bg in F&B, тъй като развитието на сектора е от изключителна важност за българската икономика. Споделянето на опит между българските производители на храни и напитки е ключова стратегия в изграждането на успешни и трайни бизнес взаимоотношения.

MySuccess.bg in F&B ще представи добрите практики на някои от най-добрите български производители и опитът на големи чуждестранни компании. По време на първия панел от Форума представители на водещи компании в страната ще споделят своите успешни стратегии за развитие и постиженията на техните компании в областта. Сред лекторите, с чието мнение участниците на форума ще могат да се запознаят, са мениджъри в едни от големите компании в хранително-вкусовата индустрия, като Тандем ООД, Победа АД, Девин АД, Захарни заводи АД , Флорина България и поканените Хлебозаводи Корн АД и Бор Чвор ЕООД.

Вторият панел от бизнес форума MySuccess.bg in F&B ще представи резултатите от проучвания в областта на бизнеса за храни и напитки за потребителите, тенденции за българския пазар и екпертни съвети и примери за търговски и маркетингови стратегии за навлизане на пазара. Това ще помогне на представителите на този бизнес да се ориентират за сътоянието на пазара и да вземат правилните решения за бъдещото развитие на своите компании.

Форумът се провежда с подкрепата на Българска стопанска камара, Асоциацията на месопреработвателите, Асоциация на млекопреработвателите, Асоциация на производителте на безаколхолни напитки в България и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството).

Спонсори на събитието са Булвария ЕАД, TBI Rent, TBI Info и Баркод Системи.

С подкрепата на : LLP Dynamics България

Медийни партньори на събитието са: Jobs.bg, Human Capital, Darik News, Lex.bg, Моите пари, Телевизия Европа, Econ.bg, Вестник Класа, NewBussiness, Mail.bg, Expert.bg, iNEWS, Menu.bg, Kaldata.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.