Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | February 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Таблет, отговарящ на всички мениджърски изисквания, представи Motorola

Таблет, отговарящ на всички мениджърски изисквания, представи Motorola
admin

Motorola ET1, които бе представен тази седмица, е специално създаден за ежедневна употреба в рамките на всяка една компания и като такъв е устойчив на многократни изпускания, удари и заливания, както и на екстремно ниски или високи температури. Една от най-уязвимите по принцип части на таблетите – екранът, има Gorilla Glass покритие, което го прави практически неподатлив на повреждане, тъй като този специален материал може да се огъва, без да се счупи или надраска.
Друга характеристика, която поставя Motorola ET1 в класа на корпоративните таблети, това е издръжливостта на батерията. За да бъде максимално ефективен работният процес, устройството има батерия, която издържа в продължение на цяла работна смяна. Освен това, ако все пак се случи батерията да се изтощи по време на работа, ET1 има интегрирана специална втора батерия, която може да го захранва в продължение на 15 минути, през които устройството ще продължи да работи, приложенията и въведените данни ще се запазят до поставяне на нова батерия. А чрез вградения акселерометър се постига минимално изразходване на енергия – устройството преминава в икономичен режим, щом се постави с екрана надолу или когато не се докосва за определен период от време.
Новият бизнес-клас таблет ET1 ще бъде в продажба поне три години от датата на пускане на пазара, а сервизирането му ще продължи поне три години след спирането от продажба. Така, Motorola ET1 става подходящо технологично бизнес решение за различен тип компании в дългосрочен план.

Други характеристики:

  • 7-инчов сензорен капацитивен екран с резолюция 1024х600 точки
  • Двуядрен 1GHz процесор
  • 1GB RAM, 4GB Flash, 4GB microSD и слот за microSD карта до 32GB
  • 8MP основна камера с автофокус с възможност за разчитане на 1D и 2D баркодове, правене на снимки и клипове, снимане на подписи и документи
  • Wi-Fi (802.11b/g/n)
  • v2.1 EDR Bluetooth

Добави коментар