Агенцията за МСП организира специализирани семинари за български компании

Български малки и средни фирми от секторите парфюмерия, козметика и етерични масла, информационно-комуникационни технологии и иехатроника, могат да вземат участие в специализирани секторни семинари, организирани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съместно с „БенчМарк”. Форумите ще се проведат на 27 и 28 ноември в София и Пловдив, като достъпът до тях е безплатен, съобщават организаторите.

Темата на семинарите е „Защита на интелектуалната собственост в Китай и Югоизточна Азия – Виетнам, Индонезия, Тайланд, Малайзия, Сингапур, Филипините, Камбоджа и Лаос”. Лектор на семинара ще бъде Юрген Гроот, представител на бюрото China IPR SME Helpdesk, създадено и финансирано от Европейската комисия като посредник на МСП от ЕС. В рамките на семинарите ще се проведат индивидуални срещи и консултации с лектора.

Учебните програми и регистрационните форми са публикувани на интернет страницата на БенчМарк. На всички участници ще бъдат издадени сертификати, съобщават още от агенцията.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.