Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 23, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Как да се срещнете се с Топ бизнес университети на едно място?

Как да се срещнете се с Топ бизнес университети на едно място?
Petya Dimitrova

Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 19-ти пореден път. Инициативата ще се проведе на 24 ноември в хотел Балкан, София. 

Събитията Access MBA са мостът, който сближава лидерите в бизнеса и елитните МВА програми в цял свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и Директори по прием на студенти.

Всеки участник в събитието ще може да се възползва от:

  • Индивидуални срещи с директори от Топ бизнес университети, които ще отговорят на всичките ви въпроси  OxfordUniversity, IESE Global Executive MBA, Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, IE Business School, CEU Business School  и много други.
  • Консултации с Access MBA експерти, които ще ви помогнат за вашия MBA проект
  • Безплатни съвети за подготовка на GMAT
  • Многобройни възможности за стипендии (на обща стойност над 1 милион евро)

Access MBA оценява потенциала за прием в МВА програмите на всеки един кандидат, който се регистрира за участие в събитието. Като вземат предвид целите и предпочитанията на кандидата, експертите от „Квалификационния център” на Access MBA ориентират кандидатите към подходящите програми.

Какво ви дава MBA?

- 88% от работодателите планират да наемат завършили MBA програми през 2016 г. (Проучване сред корпоративни рикрутъри на GMAC от 2016 г.)

-  Завършилите MBA програми успяват да получат средна заплата в размер на 135,000 USD три години след дипломиране (според класиране на Файненшъл Таймс за MBA в световен мащаб от 2016 г.

- 78% от завършилите MBA програми твърдят, че са успели да се издигнат в професионален план като резултат от своето следване (според проучване на Advent Group от 2016 г.)

Постигнете ново професионално ниво с МВА!

 Местата за индивидуални срещи с представители на Access MBA експерти са ограничени,  затова възползвайте се от възможността да се регистрирате предварително.

За да получите своята безплатна покана за събитието, се  регистрирайтеТУК.

Добави коментар